Voorwaarden

Wij hanteren op onze diensten, producten en services onze actuele voorwaarden.

Onze voorwaarden zijn geactualiseerd op 07.11.2022.

Hoe klant te worden

Klant worden kan eenvoudig door uzelf aan te melden via Pavan.nl.
Vervolgens nemen wij contact met u op om alle details af te stemmen en u aan te melden als klant. Daarna ontvangt u per mail een link waarmee u toegang krijgt tot uw Pavan account. 

Hoe te bestellen en prijsinformatie te vinden

Wanneer u bent ingelogd kunt u ons gehele assortiment en prijzen zien.

Een bestelling plaatst u eenvoudig door producten aan uw winkelwagen toe te voegen en uw bestelling te bevestigen.

Zodra uw bestelling is bevestigd krijgt u een automatische bevestigingsmail en kunt u uw bestelling niet meer wijzigen. Als u toch uw bestelling wenst te wijzigen dient u uiterlijk de dag voor uw leverdag contact met ons op te nemen per telefoon of mail.
Nadat uw bestelling is geplaatst en deze niet meer wordt gewijzigd voor uw bezorgdatum, is deze definitief en wordt deze uitgeleverd. Na de levering ontvangt u van ons een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. 

Leveringstijden en bezorgkosten

Bij Pavan werken we met standaard leverdagen. Per regio verschilt de leverdag. U kunt uw leverdag terugvinden in uw account. Bij Pavan rekenen we geen bezorgkosten. 

Minimale bestelhoeveelheid en bedrag

Wij rekenen geen minimale bestelhoeveelheid of bestelbedrag wanneer u binnen een van onze standaard bezorggebieden valt. Als u daarbuiten valt nemen wij dit met u door wanneer u klant bij ons wordt, vaak vragen we dan een minimale bestelhoeveelheid van ongeveer €350 tot €400,-. 

Actualisatie over het assortiment en seizoenartikelen

Ons volledige assortiment is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en voorraad. Mocht een artikel tijdelijk niet leverbaar zijn nemen wij tijdig contact met u op om de mogelijke alternatieven te bespreken. 

Klantgegevens gebruik en verwerking (contact en orders)

Wanneer u uw klantgegevens bij ons achterlaat gaan wij hier zorgvuldig mee om. Uw gegevens worden enkel gebruikt om uw bestelling te kunnen verwerken en te bezorgen. Daarnaast worden uw gegevens gebruikt voor de facturatie. 

Contact

Vragen over deze pagina?

Stuur ons een e-mailbericht wij beantwoorden uw vragen.