Pavan

Proces

IJsmachines als chefkoks, recepten op maat

Pavan proces ijsbereiding

Proces

It’s not about the destination, it’s the journey – wij vinden het bereidingsproces net zo belangrijk als de ingrediënten.

Uitkristalliseren in een vriezer, garen in de oven of de perfecte slagroomtoef… Bij ons staan passie en aandacht voorop, alles volgens HACCP. Door zelf te produceren hebben we hier zicht op én kunnen we een scherpe prijs bieden.

Pavan proces ijsbereiding

IJsbereiding

Met de ijsmix wordt de basisroom of sorbetmix gemaakt. Vervolgens wordt aan de basisroom of sorbetmix een smaak toegevoegd.

Hierbij gebruiken we de meest pure smaken, met sorbetijs onder andere 40% echt fruit.
De eerste stap voor een lekker ijsje is om ijsmix samen met room of sorbet in de kooklijn te pasteuriseren. Daarna mengen we het tot een vloeiende homogene mix om smaak en textuur, maar vooral ook mondgevoel te optimaliseren. Ten slotte koelen we het ijs-to-be af zodat het klaar is om een heerlijke smaak – van chocolade tot aardbei – van de puurste ingrediënten te krijgen.

Patisserie
Voor onze patisserie hebben we onze eigen specialisten in dienst.
Zij maken gebakjes die direct op tafel kunnen. 

Ambacht en passie

Kom langs voor een smaakbeleving

Wilt u graag ijs bij ons bestellen of één van onze andere vele lekkere producten, dan kunt u dat aan ons doorgeven via onze contactpagina. Wij vertellen u graag alles over ons assortiment, kunnen u meer informatie toesturen en maken een afspraak met u.

U kunt ons ook direct bellen op nummer 071-5891233, wij helpen u graag verder.